INGREDIENTE:
– 300 grame spaghetti
– 2 linguri de ulei de măsline
– 2 cepe tocate mărunțel
– 5 linguri rase de stafide
– 250 mililitri de supă de legume
– 50 grame parmezan ras
– 5 linguri rase de nuci pisate
– o legătură de pătrunjel tocată mărunt
– sare și piper după gust
PASUL 1. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Când e încins, adăugați ceapa și căliți-o până devine transparentă. Turnați apoi peste supa de legume și stafidele și lăsați totul la foc mic cam 5-6 minute.
PASUL 2. Fierbeți pastele în funcție de indicațiile de pe pachet.
PASUL 3. Amestecați pastele cu supa, parmezanul, nucile, pătrunjelul sarea și piperul.
PASUL 4. Vă vine să credeți sau nu, dar am terminat! Adică nu ne-a luat mai mult de 20 de minute.
PASUL 5. Poftă TABUnă