Tabu
lifestyle

Ziua Americii cu Jim Beam

4 iulie este cea mai importanta zi din istoria Americii, una dintre natiunile care stie atat de bine sa organizeze evenimente grandios de zgomotoase. De la ,,The Declaration of Independence’’ din 4 iulie 1776 si pana in prezent, Fourth of July a devenit un simbol, preluat de reviste fashion, regizori, muzicieni, branduri icon, intr-o celebrare  internationala, un motiv de bucurie nationala impartasit de aproape toata lumea.

Anul acesta, Jim Beam va da tonul petrecerii de 4 iulie organizata la Bucuresti. Bourbonul American a fost inventat de imigrantul german Jacob Beam in anul de gratie 1788 in Kentucky. Sapte generatii au dus mai departe mostenirea lui Jacob Beam, transformand bourbonul intr-un adevarat American darling brand.

Ca sa faceti impresie, cereti un Jim Beam White label ( care este maturat in butoaie timp de patru ani) sau Jim Beam Black label ( este maturat timp de opt ani si are un flavour special).

Incheiati seara cu cateva filme americane in care Jim Beam a primit roluri importante:  in serialul de comedie  ,,I dream of Jeannie’’ din anii ’60, difuzat si in Romania acum cativa ani, Jim Beam a fost prezent aproape in toate episoadele din 1964.

Jim Beam este mentionat si in ,, What the Hell Happened to Me? ‘’, in sketch-ul lui Adam Sandler, ,,The Goat’’. Jim Beam on the rocks este coktailul preferat al personajului  Phil Connors interpretat de Bill Murray in filmul ,,Groundhog Day”.  Iar in celebrul Will & Grace, Jim Beam pare a fi un prieten de nadejde.

Iar daca vreti sa continuati petrecerea si a doua zi si sunteti in pana de idei gourmet, pe http://www.jimbeam.com/en-us/bourbon-drinks/all-recipes gasiti o multime de retete de cocktails & un ghid culinar, toate recomandate de specialisti ai casei.
Happy Birthday America, from Jim Beam, with love & joy!

ARTICOLE SIMILARE

Naomi Campbell încinge spiritele la Săptămâna Modei de la Paris

realitatea

Eddie Murphy va juca în „Triplets” alături de Schwarzenegger și DeVito

Andreea Damian

“Totul despre ei”, un women comedy show despre relații, bărbați și vibratoare

realitatea

Naomi Campbell, dată din nou în judecată

realitatea

Leonardo DiCaprio trebuie să slăbească 13 kilograme

realitatea

Megan Fox o dorește aprig pe Angelina Jolie

realitatea

Scrie un comentariu