Tabu
lifestyle

KATIE PIPER, vedeta tv desfigurata de iubit, si-a revenit spectaculos dupa transplant de celule stem! FOTO cu noua KATIE PIPER

katie piper este acum bruneta

KATIE PIPER, o fosta prezentatoare de televiziune si model, care a fost orbita si desfigurata in urma unei atac cu acid, si-a recapatat vederea gratie unui transplant cu celule stem.

In 2008, KATIE PIPER a suferit arsuri de gradul trei si si-a pierdut vederea la ochiul stang atunci cand iubitul ei, Daniel Lynch, a platit un tanar sa-i arunce acesteia cu acid pe fata.

De atunci, fosta vedeta de televiziune a suferit sute de operatii plastice, inclusiv grefe de piele pentru a-i reface tesuturile din jurul ochilor.

Aceasta a fost nevoita sa poarte o masca pe fata 23 de ore pe zi care ii intindea tesuturile cicatrizate.

Insa, acum, KATIE PIPER si-a redobandit vederea datorita unei operatii dificile, in care i s-au transplantat particule de cornee de la un donator anonim dar si dintr-o membrana amniotica.

“Dupa trei saptamani, am inceput sa vad rezultatele. Cicatricile mi s-au estompat, dar vederea credeam ca n-o voi  mai recapata niciodata. Acum, ma simt ca o invingatoare”, a declarat Katie Piper, vedeta desfigurata de iubit, care acum este bruneta si mai atragatoare ca oricand.

Iat-o pe noua si seducatoarea KATIE PIPER!

ARTICOLE SIMILARE

Oana Cuzino, confundată cu fratele ei!

Kate Moss pe coperta Vogue Paris de octombrie

realitatea

Lilly Allen, fantezii cu lesbiene

realitatea

“Pirații din Caraibe” caută actrițe fără silicoane pentru Johnny Depp

realitatea

John Malkovich lansează o colecție de haine bărbătești

realitatea

LOVE STORY: Iris

realitatea

Scrie un comentariu