Salata iceberg, endivia, lollo rosso, frisee, radicchio, varza alba, varza rosie, rucola, frunzulite de valeriana, telina, morcov …toate acestea, frunze, frunzulite sau “betisoare” le gasim in salatele clasice, care acum pot fi luate din magazine gata preparate, la punga.
Practic, din punga le versi direct in bol sau pe farfurie, adaugi un dressing (caesar, french, island, yoghurt – dupa gust) …si gata salata!
Partenerii nostri de la Eisberg ne lasa, insa, deplina libertate de a improviza in bolul cu salata. Vom face, in curand, demonstratii culinare de acest tip in cadrul Clubului Tabu, dar, pana atunci, dupa ca l-am consultat pe expertul nostru culinar Bucatarescu, am facut o lista cu alte posibile ingrediente. Iata ce mai puteti pune in salatele voastre de iarna:
-parmezan ras sau cubulete
-ciuperci trase in unt
-hamsii prajite
-cubulete de sunca
-branza de capra
-oua de prepelita
… Evident, insa, lista ramne deschisa! Asteptam si propunerile voastre pentru cele mai originale salate de iarna!
10 comentarii