Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

MONICA DASCALU gateste ardeleneste: sos de smantana, prajitura cu scortisoara, tort de mere

MONICA DASCALU se declara, in interviul acordat editiei de aprilie a revistei TABU, indragostita de bucataria de acasa, din Ardeal. MONICA DASCALU a crescut la Targu Mures, iar vacantele si le-a petrecut la bunici, intr-un sat din Bistrita, la marginea unei paduri. MONICA DASCALU gateste savuros inca de mica:

-Găteşti?

MONICA DASCALU: Da. Ardeleneşte! Cu multe sosuri, cu smântână. E ceva specific acolo sosul alb, care se pune la orice, la tocăniţă, la mămăliguţă, la urzici, la spanac… Acasă, la mine, era ciudat să nu găteşti. Aici, pare invers!

-Dacă ar fi să alegi o mâncare favorită…

MONICA DASCALU: Prăjitura cu scorţişoară! Îmi place foarte mult această mirodenie, o pun şi în blat, şi în mere, şi deasupra! Chiar ştiu să fac prăjitura asta: ouă, făină, miere, ulei, scorţişoară…

-Când ai făcut ultima dată o prăjitură?

MONICA DASCALU: De Revelion. Am făcut un tort cu mere pentru soţul meu. El nu găteşte, doar mănâncă tot ce fac eu şi mă încurajează de fiecare
dată.

-În vacanţe, experimentezi sau mănânci lucrurile sigure, deja cunoscute?

MONICA DASCALU: Nu, merg pe tot ce e nou, pe ce e specific locurilor de acolo. Sunt pasionată de fructele de mare.

…Mai multe despre preferintele culinare ale vedetei PRO TV si PRO TV INTERNATIONAL in interviul realizat de Dan-Silviu Boeresu pentru editia de aprilie TABU! Aflati si ce nu ar manca niciodata MONICA DASCALU!

ARTICOLE SIMILARE

SANDA LADOSI singura cu doi copii – sotul inchis

Ryanair anulează peste 400 de zboruri. Sunt afectați 80.000 de pasageri

Andreea Damian

Cand spun „palate”, ma gandesc la Arad

realitatea

EBA a luat 20 kg la a doua sarcina / Va naste din clipa in clipa!

Voi ştiaţi de mărirea de punct G?

ANNA LESKO – trup fabulos obtinut prin dieta cu alge! FOTO!

Scrie un comentariu