Tabu
lifestyle

LEONARD MIRON – de 10 ani fidel aceluiasi barbat!

Leonard a recunoscut că este homosexual şi că, de zece ani, trăieşte cu Miguel,  un spaniol pe care l-a cunoscut în România. Cei doi locuiesc în oraşul Reading  din Anglia.

La finele anului trecut, ei au sărbătorit cu mare fast povestea lor de  dragoste, care a împlinit un deceniu. Au organizat o petrecere la ei acasă, de  la care nu au lipsit şampania şi tortul. Leonard a ţinut să împărtăşească acest  moment emoţionant cu prietenii de pe Facebook, postând fotografii de la  aniversare, care-l surprind fericit, alături de Miguel.

Deşi e absolvent de Medicină, Leonard a devenit cunoscut datorită emisiunilor  pe care le-a prezentat la TVR, încă din 1991. La începutul carierei, el a  prezentat rubrici la “Veniţi cu noi pe programul 2”, “Universal Şotron”, “Şapte  note fermecate”, iar apoi a lansat “TOP 3, 2, 1”. A prezentat şi realizat multe  programe de divertisment, unele fiind premiere în media românească: “Pariaţi pe  campion ”, “Tele- estival”; “Interactiv Tele- Joc”, “Golful temerarilor” “Care  pe care”, “Sfinx”. Miron a prezentat şi a realizat de-a lungul anilor emisiuni  educative: “Măseaua de minte”, “Sănătate, că-i mai bună decât toate”, “Scuzaţi,  pardon, mersi”. În 1995 a realizat prima emisiune adresată persoanelor cu  handicap tradusă în limbaj mimico-gestual: “Oameni ca noi”. După ce s-a stabilit  în Anglia, el revenea săptămânal acasă pentru a prezenta “Miezul Zilei cu  Leonard Miron”.

Psihologul Alina Blăgoi  a explicat pentru  Libertatea de ce Leonard şi-a motivat public demisia: “Atitudinea sa e una de  revoltă faţă de sistemul din care făcea parte. Practic, el fost determinat să aleagă între viaţa profesională şi cea intimă. E ştiut, din psihologia  homosexualului, faptul că trăirile acestora sunt foarte puternice şi persoanele  gay sunt mult mai fidele relaţiei de cuplu. Leonard Miron ridiculizează inacceptarea de către societate a homosexualităţii. El e mulţumit de viaţa sa,  împacăt cu sine şi cu alegerile pe care le-a făcut. Prin această scrisoare,  practic, îşi dă sieşi răspuns tuturor problemelor pe care le-a întâmpinat, caută să se facă înţeles şi să releve faptul că e victima unui sistem care nu-l  acceptă aşa cum e”.

“Să nu  se uite că «poponarul» vorbeşte vreo 4 limbi străine, că «homălăul» are un  masterat, un doctorat şi vreo 3 diplome prin buzunare, că «pidosnicul» chiar ştie să lucreze într-o echipă de televiziune şi să facă performanţţă. Inexplicabil este faptul că «bulangiul» este bun să fie chemat când nu vrem să cheltuim bani.”, Leonard Miron, pe blogul personal.

Timp de şapte ani consecutiv, Leonard Miron (44 de ani) a prezentat toate  ediţiile Eurovision. Mai puţin şi semifinalele din 2013, când a fost pus pe tuşă de şefi. Întâmplător ori ba, decizia a fost luată la scurtă vreme după ce  Leonard a recunoscut că are un iubit, în Anglia. Considerându-se discriminat, el şi-a vărsat tot oful pe blogul său personal, într-o scrisoare-manifest la adresa TVR.

În perioada 1998-2001 şi în anii 2008, 2010, 2012, Leonard Miron era  întotdeauna prezent la datorie, când se dădea startul Eurovisionului. Şi chiar  se descurca admirabil, în calitate de prezentator, având un vocabular elegant,  dar şi un fin simţ al umorului. Anul acesta însă, noua conducere a TVR a decis  să-l înlocuiască pe Leonard cu patru vedete: Paula Seling, Andreea Bănică, Ovi şi Marius Rizea. Ieri, la o zi după ultima transmisie a selecţiilor naţionale  pentru marea finală Eurovision, care va avea loc în luna mai în Suedia, Leonard  Miron îşi anunţa, pe blogul său, demisia. De fapt, Eurovisionul a fost picătura  care a umplut paharul, căci, aşa cum el însuşi explică în scrisoarea deschisă, l-au nemulţumit şi reacţiile negative ale colegilor care l-au criticat pe la  colţuri că a scăpat de concedierile masive din TVR.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: Leonard Miron iubeşte de 10 ani acelaşi bărbat – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Efectele dezastruoase ale incestului: o familie cu chipuri albastre!

realitatea

Genova – O dramă în care tăcerile spun cel mai mult. Åži chiar spun.

realitatea

Castigatoarele Campionatului de Shopping Tabu

realitatea

A slabit aproape 70 de kg ca sa arate ca Angelina Jolie!

Un bărbat şi-a dat soţia în judecată pentru că era urâtă şi a câştigat!

Ashton Kutcher in rolul lui Steve Jobs

Scrie un comentariu