Tabu
lifestyle

Cat te costa sa-ti gateasca “Masterchefii” la nunta


Notorietatea dobandita gratie concursului “Masterchef” le-a sporti serios veniturile celor trei jurati. Recunoscuti si inainte ca fiind unii dintre cei mai mari bucatari din tara, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu s-au specializat acum in show-uri private, din care fac bani grei. In functie de numarul de invitati de la petrecere si de meniul dorit de angajatori, cei trei au ajuns sa ceara intre 800 si 6.000 de euro pentru o singura reprezentatie.

Iar cel mai solicitat dintre ei pare a fi Catalin Scarlatescu, cel care, potrivit wowbiz.ro, a renuntat deja la job-ul permanent pe care-l avea la restaurantul unui hotel de lux din Capitala, preferand sa ramana doar colaborator, pentru a-si putea desfasura in voie activitatile pe cont propriu.

Astfel, pentru o petrecere simpla cu doar cativa invitati si un meniu obisnuit, Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu au un onorariu de aproximativ 800 de euro, insa suma creste direct proportional cu numarul invitatilor dar si in functie de cat de sofisticat este meniul. Prin urmare, pentru o nunta de 2-300 de persoane, unde ei trebuie sa asigure un meniu VIP, cu preparte culinare exotice si diverse aranjamanete inedite si unde, evident, trebuie sa ia cativa bucatari drept ajutor, “masterchefii” ajung sa ceara chiar si 6.000 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Nuntă regală în Luxemburg: Ducele moştenitor s-a căsătorit religios!

Rihanna, dată în judecată

realitatea

3 factori de luat în considerare la achiziționarea unui nou uscător de rufe

Tabu Tabu

Unde să mergi în luna de miere, la Paris

realitatea

Kate Moss se face actriță

realitatea

Bobonete din Las Fierbinti: “Fetita lui Alice Dumitrescu e a mea, nu e a lui Brenciu”

Scrie un comentariu