Tabu
lifestyle

Jorge a dat nas in nas cu fosta nevasta la propria-i nunta!

Jorge a trait ieri emotii uriase si asta nu doar pentru ca a zis un „da” hotarat in fata ofiterului Starii Civile, impreuna cu noua lui sotie. Interpretul a trecut prin momente delicate seara, in timpul petrecerii, cand a dat nas in nas cu fosta lui nevasta, Alina, si cu sotul acesteia, Ilan.

S-a intamplat intr-un moment in care toata lumea se afla in localul in care a avut loc petrecerea, iar distractia era in toi. Jorge si sotia lui iesisera sa respire putin aer curat, mai ales ca respectivul restaurant se afla intr-o locatie superba, pe malul lacului Herastrau, cand in fata lor a aparut nimeni alta decat… fosta lui nevasta.
Alina se afla insotita de sotul ei, omul de afaceri Ilan Laufer, un fost bun prieten al interpretului. Socul a fost urias, insa cei patru au reusit sa-si stapaneasca emotiile, asa ca intalnirea s-a incheiat fara „incidente” notabile.  „Noi am parcat mai departe si am incercat sa evitam, pentru ca stiam unde are loc nunta. N-am vrut sa cream vreo situatie sau sa creada lumea ca am facut-o special. Atunci ne-am dus pe alta parte, era inchis accesul, ne-am intors pe la locul de joaca unde era Carina (fiica lui Jorge cu Alina, n.r.) si am sperat sa nu ne vada. Ne-am intors si pana la urma tot ne-am intalnit”, a explicat Ilan pentru WOWbiz.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Site pentru oameni frumoși

realitatea

Proiect personal: Ilinca

realitatea

Pippa Middleton, isi “traduce” iubitul cu printul Harry

Incepe BCR Open Romania

realitatea

Will Smith face sex pe unde apucă

realitatea

Joshua Bell la Ateneul Român din București

realitatea

Scrie un comentariu