Tabu
lifestyle

Top 5 farse de 1 aprilie

Sutienele care interferează. În 1982, Daily Mail anunța că un producător local a vândut 10.000 de sutiene care cauzează o problemă fără precedent, încuietorile acestora fiind dintr-un metal care blochează semnalul radio-tv atunci când sunt expuse la căldura corpului uman. Nimic grav până aici, dar pe 1 aprilie 1982, când a fost publicată știrea, toate angajatele laboratoarelor din telecomul britanic au fost obligate să dovedească ce sutien poartă la serviciu!

TV color instant. În 1962, singurul canal de televiziune din Suedia transmitea emisiuni alb-negru și toată lumea vorbea de televizoarele color ca un pas următor al unei mult așteptate experiențe tv. Kjell Stennson, directorul tehnic al televiziunii suedeze, a apărut la știri pe 1 aprilie demonstrând cum fiecare posesor de tv poate să convertească vechiul televizor alb-negru în unul color, folosind un ciorap de nailon cu care să ‘încalțe’ televizorul. Mii de oameni au repetat experimentul. Prima emisiune în culori a fost transmisă în Suedia opt ani mai târziu, dar tot pe 1 aprilie.

Dispariția din Grand Guignol. Actrița Nicole Riche a dispărut pe 29 martie 1950 în pauza dintre actele show-ului său de la teatrul parizian Grand Guignol. Directorul teatrului a apărut pe scenă, cerându-și scuze față de public și oferindu-le banii de bilete înapoi. Se pare că domnișoara Riche primise un bilețel, pe care citindu-l, a dispărut (anunțul se baza pe faptul că în limba franceză verbul ‘évanouir’ înseamnă ‘a leșina’ și ‘a dispărea’). Presa internațională a preluat știrea și deznodământul a avut loc două zile mai târziu, pe 1 aprilie, când Nicole Riche a apărut într-o secție de poliție să reclame că timp de două zile a fost ținută ostatică de o grupare puritană care i-a ținut prelegeri despre stilul ei de viață și lipsa de moralitate a spectacolelor ei. Doar o zi mai târziu s-a aflat că dispariția din Grand Guignol a fost o strategie publicitară pusă la cale de Nicole Riche și directorul teatrului, Alexandre Dundas.

Zânele există! În ultimele zile din martie 1997, internetul a fost inundat de pozele unei zâne pe care un trecător a descoperit-o când se afla la plimbare în zona Derbyshire din Marea Britanie. Comentatorii au fost cu toții încântați de această dovadă clară a existenței zânelor, personaje principale în folclorul britanic, iar site-ul unde fusese publicată prima dată fotografia zânei a avut zeci de mii de vizitatori în numai câteva zile. Pe 1 aprilie, totuși, site-ul a publicat un anunț în care creatorul farsei, Dan Baines, explica faptul că și-a folosit toată îndemânarea de decorator pentru a ‘crea’ zâna, dar că este fericit că atât de mulți oameni sunt încă dispuși să creadă în zâne.

Dieta Açaí. La începutul anului 2008, pozele ‘înainte’ și ‘după ale unei femei care făcuse o cură de fructe ale palmierului Açaí împânzeau internetul. Nimeni nu a observat că deși pe fiecare site mărturiile purtau nume diferite, pozele erau aceleași! Jenna Patterson, Kirsten Hunt, Ann Conrad și Danielle Conrad povesteau cum dieta pe bază de fructe Açaí le-a ajutat să scape de zeci de kilograme în mai puțin de o lună! Farsa a fost demascată de către proprii creatori pe 1 aprilie, iar pentru a dovedi naivitatea publicului, site-urile au apărut din nou la începutul lui 2009.

ARTICOLE SIMILARE

“Suntem cu totii obsedati sexuali pasionati de pornografie”

realitatea

FUNNY sau OBSCEN? Un tricou cu REGINA topless provoaca controverse

Femeile stau mai mult timp în fața calculatorului decât cu soții lor

realitatea

Jennifer Lopez are un iubit în vârstă de 24 de ani – FOTO

realitatea

Maria Dinulescu duce filmul românesc în Americi

realitatea

America in stare de soc! MAMA lui Obama a pozat goala in reviste de barbati!!! Galerie FOTO si VIDEO

2 comentarii

Scrie un comentariu