Anna Lesko nu e doar o cântăreaţă sexy, ci şi o gospodină desăvârșită și o demonstrează prin postările de pe Instagram! Artista pune pe jar fanii din mediul online, postând videoclipuri în care frământă cozonacii cu… multă dragoste.
Vedeta știe să gătească moldoveneşte, dar cu decolteul la vedere! Lesko e pasionată de cooking şi face în bucătărie tot felul de nebunii, de la cozonac, plăcintă de dovleac, ciorbe, la chiftele şi oladii pe bază de chefir.
În rândurile următoare vă prezentăm câteva rețete ale artistei de peste Prut.
Mini Pateuri «Broscuţe» de la Lesko
Ingrediente: 800 g aluat foietaj din comerţ, 1 gălbenuş, mix de seminţe; compoziţie: 250 g carpaccio somon, 250 g brânză cremoasă, 2 legături ceapă verde, 2 legături mărar, 4 ouă, 1 castravete, 1 lămâie.
Preparare: Compoziţia se amestecă şi se întinde pe aluat. Se dă la cuptor 30 de minute, la 160 de grade.
Are o rețetă specială pentru cozonaci
Rețeta
1 kg făină,
500 ml de lapte călduț,
7 gălbenușuri,
50 gr drojdie, 400 gr zahăr,
100 gr unt,
coajă de portocală și lămâie,
1 praf de copt,
esență de vanilie.
Pentru compoziție
500 gr nuci zdrobite
zahăr dupăgust
100 gr cacao
vișine în propriu suc
gem de prune
stafide
7 albușuri
Se coace ușor, la 180 de grade Celsius, timp de 50-60 de minute. De asemenea, aceasta a explicat într-un videoclip că rețeta are o bază mixtă, unele indicii venind de la bunica sa ucraineană, altele de la tatăl său, de la mamă, iar unele de la o mătușă.
Pe lângă sarmale și alte preparate specifice Crăciunului, Lesko prepară plăcințele cu nuci, brânză și stafide sau mere, acestea fiind nelipsite pe masă, de sărbători.
Vezi această postare pe Instagram