Tabu
LIFESTYLESlider

Aplicații mobile necesare pentru divertisment

În prezent, telefonul mobil este un gadget indispensabil, iar acest lucru nu mai trebuie demonstrat de niciun fel de studiu, întrucât poate fi lesne de observat în jurul nostru. Oamenii se folosesc de acest dispozitiv în toate modurile posibile, dat fiind că telefoanele actuale, chiar și cele low budget oferă servicii de înaltă calitate, sunt extrem de complexe. Indiferent în ce scop alegi să utilizezi telefonul mobil, acesta trebuie să fie cât mai personalizat. În acest sens, în acest articol vei putea regăsi cele mai importante aplicații pe care trebuie să le ai în telefonul tău mobil, în funcție de preferințele tale în materie de divertisment.

Aplicații mobile pentru diverse surse de divertisment

1.     Aplicații pentru jocuri

Nu există persoană care să nu aibă descarcat pe telefonul mobil cel puțin un joc, de care să se bucure atunci când își dorește să evadeze din rutină, de stresul și grijile cotidiene. Dacă se întâmplă să îți dorești să testezi mai multe jocuri, însă nu te poți decide pe care să le alegi, îți propunem să descarci jocuri care să îți mențină interesul și care sa îți stimuleze atenția și capacitatea de concentrare, dar și alte valori și atuuri. Poți opta de exemplu, pentru jocurile de puzzle, jocurile de cultură generală sau jocurile de societate.

De asemenea, dacă ești pasionat de jocurile de noroc, trebuie să știi că ai la dispoziție aplicații mobile gratuite pentru aproximativ toate cazinourile licențiate din țară. Spre exemplu, poți juca direct din aplicație la Netbet, Maxbet sau Vlad Cazino. Accesează https://jocuricazinouri.com/casino/vlad-cazino/ și citește recenzia completă a operatorului Vlad Cazino care oferă posibiltatea descărcării unei aplicații mobile pentru Android! În funcție de cazinoul ales, aplicațiile pot fi disponibile pe Android, iOS sau chiar ambele. Cu siguranță, distracția va fi garantată, datorită faptului că poți accesa aceleași jocuri și sloturi ca pe desktop și vei beneficia de aceleași funcționalități.

2.     Aplicații pentru muzică

Ce ar fi viața fără muzică, nu-i așa? Muzica a devenit un element extrem de important în viețile noastre, mai mult decât atât, multe studii au arătat de-a lungul anilor că playlist-urile pe care le ascultăm au un impact direct asupra stării de spirit și asupra condiției generale a omului. Dacă muzica se numără printre pasiunile tale, în acest caz, în mod cert, ar trebui să descarci pe telefonul tău mobil cel puțin una dintre aceste aplicații: Spotify, Zonga, SoundCloud Music, dar și cele clasice/predefinite precum Radio și YouTube. Spotify a devenit una dintre cele mai accesate și descărcate aplicații de ascultat muzică, însumând peste 500 milioane de descărcări.

3.     Aplicații de exerciții fizice și monitorizare personală

Sănătatea și grija față de propriul corp ar trebui sa fie două aspecte primordiale. Într-o lume atât de agitată este foarte greu să ții pasul și să ai un stil de viața sănătos, și mai ales să te organizezi în ceea ce privește rutina zilnică de antrenamente și exerciții fizice. Din fericire însă, există numeroase aplicații pe care le poți descărca pe telefonul tău mobil, astfel încât lucrurile să se desfășoare mult mai rapid și să le poți controla și gestiona. Spre exemplu, în ceea ce privește aplicațiile de exerciții, îți recomandăm să ai în telefon minimum una dintre aceste aplicații: Fitness & Bobybuildig, 30 days train challenge sau Pro Gym workout. Multe dintre aceste aplicații îți permit să setezi un timer ce te va anunța că este timpul pentru doza de mișcare și de energie, astfel că nu ar trebui să mai ai nicio scuză pentru a nu face sport.

Există și aplicațiile de monitorizare a activității tale fizice în decursul unei zile sau a unui interval orar, ce te ajută să vezi anumite progrese și te impulsionează să îți depășești limitele. Câteva exemple de astfel de aplicații ar fi: Padometru, Avyicity tracker – pentru monitorizarea efortul depus într-o zi sau o perioadă, Cardiograph – pentru monitorizarea ritmului cardiac, în special atunci când faci sport și ai nevoie să îți cunoști limitele  fizice. Desigur, poți descărca chiar și aplicații de jurnal alimentar, pentru a îți contoriza mult mai bine aspectele ce țin  de alimentația ta.

4.     Aplicații pentru filme și cărți

Nu există persoană care să nu își dorească să se relaxeze privind un film bun. Și cum, smartphone-urile au evoluat extrem de mult, îți este necesar doar un telefon mobil pentru a te bucura de o experiență cinematografică la tine acasă. De departe, cele mai îndrăgite aplicații pentru filme sunt Netflix, HBO GO sau Stremio. Pe de altă parte, pentru cei care preferă să se bucure de o carte bună, pot descărca aplicații precum: Ebook Reader, Wattpad, ReadEra, dar și altele, astfel încât să aibă la îndemână poveștile și romanele preferate, pe care să le savureze în voie.

5.     Aplicații de editat poze și materiale video

O altă categorie de interes pentru o mare parte dintre persoane o reprezintă aplicațiile de editat poze și de montaj video. Cu un impact atât de mare pe care îl are social media asupra oamenilor, nu este de mirare că ne străduim să oferim conținut cât mai de calitate, împărtășind cu prietenii virtuali experiențele proprii, captate minuțios cu telefonul mobil, în orice moment. Și cum o poză sau un video nu poate fi postat pur și simplu, majoritatea oamenilor optează pentru aplicații de editare, astfel încât să creeze un conținut cât mai interesant și atractiv. Aplicații precum Snapseed, Airbrush, VSCO, Pixaloop sau chiar Premiere și Photoshop pentru cei mai experimentați, au devenit din ce în ce mai utilizate.

După cum poți observa, există o inifinitate de aplicații interesante cu ajutorul cărora să îți personalizezi telefonul mobil în funcție de necesitățile tale, dar și de preferinte. Aplicațiile oferite în acest articol sunt doar exemple, acestea fiind, de-a lungul timpului cele mai accesate și descărcate. Desigur, pe lângă cele menționate, poți opta pentru tool-urile care ți se par interesante și pe care le găsești utile în diferite situații și circumstanțe. Personalizează-ți, așadar, dispozitivul mobil după bunul plac!

ARTICOLE SIMILARE

Quentin Tarantino, tată pentru prima dată la vârsta de 56 de ani

Andreea Damian

Mircea Solcanu: «Mi-e frică să ies pe stradă»

TERIFIANT! Mircea Solcanu către familia Anghel: “Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil!”

realitatea

„Ieșirea trenurilor din gară”, de Radu Jude, premiera în cinematografe pe 18 iunie

Andreea Damian

Crina Matei, primele declarații după ce a înfiat o fetiță

Andreea Damian

Nu trageti in SILICOANE! Adevarul medical despre bustul NICOLETEI LUCIU

Scrie un comentariu