Detoxifierea îmbunătățește digestia și maximizează absorbția nutrienților din alimente, reducând inflamația și îmbunătățind sănătatea generală.
“Cafeaua și ceaiul au făcut parte din cercetări legate de sănătatea ficatului, și ambele sunt benefice”, potrivit purtătorului de cuvânt al Academiei de Nutriție și Dietetică, Melissa Prest.
Melissa Prest spune că ceaiul verde, în special, este o alegere excelentă pentru a ne începe ziua.
Mai multe studii au demonstrat că această băutură poate îmbunătăți enzimele hepatice la persoanele cu boli hepatice nealcoolice.
Dr. Prest spune că “persoanele care beau patru sau mai multe cești pe zi au un risc mai mic de a dezvoltă cancer la ficat”.
Pentru a beneficia de proprietățile sale pozitive pentru sănătatea ficatului, este necesar să-l consumăm în mod regulat.
Ceaiul verde poate fi servit ca băutură caldă sau rece și poate fi luat și ca supliment alimentar.
Sursa: Tabu.RO