Tabu
PEOPLESlider

Cât câștigă, de fapt, angajații lui Chef Cătălin Scărlătescu. „Nu le dau bani”

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai renumiți bucătari din România, deține un lanț de trei restaurante celebre. 

În restaurantele lui Cătălin Scărlătescu din București, prețurile nu sunt accesibile pentru toate buzunarele. Dacă ești interesat să vizitezi unul dintre aceste restaurante, trebuie să știi că o singură porție de cartofi costă 46 de lei. Dacă dorești să îi combini cu alte produse, evident, vei depăși suma de 100 de lei, scrie cancan.

Chef Scărlătescu oferă angajaților procent din profit

Cătălin Scărlătescu a fost invitat în podcastul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar, unde, printre altele, a discutat despre localul său. În timpul discuției, el a dezvăluit că angajații săi nu primesc un salariu fix, ci primesc un procent din veniturile realizate.

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că a avut restaurantul închis cât s-a filmat „Chefi la cuțite”, pentru că, deși spune că are angajați foarte buni, n-a dorit să-i lase singuri, fără ochiul său vigilent.

„Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Și nu mai este vorba de pasiune, ci pur și simplu îmi pasă. (…) Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat «Chefi la cuțite». Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să înțeleagă exact poezia pe care i-o spun eu”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

El a dezvăluit că muncitorii săi nu au pauză, nu au voie cu telefon și nici să iasă la fumat în timpul programului de muncă.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, a spus Cătălin Scărlătescu în podcastul Fain & Simplu al lui Mihai Morar.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Nasa a plasat un ceas atomic care dacă va funcționa corect va revoluționa călătoriile în spațiu

realitatea

Celebra rochie verde Versace, în centrul unui nou scandal

Andreea Damian

China germinează prima sămânță pe Lună

realitatea

Reprezentantul României la Eurovision 2023: cine e Theodor Andrei

Andreea Damian

Coafuri și machiaj pentru Ziua Îndrăgostiților: 10 idei romantice

Andreea Damian

Cum să adopți ruginiul, cea mai modernă culoare pentru începutul anului școlar

Andreea Damian

Scrie un comentariu