Tabu
PEOPLESlider

Ce prețuri are restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi prăjiți costă cât un meniu întreg

Cătălin Scărlătescu a decis să sfideze criza economică și să își deschidă propriul lui restaurant. Juratul de la „Chefi la cuțite” nu a stat prea mult pe gânduri. În câteva luni, a ridicat de la zero localul mult visat.

Dar clienții care i-au trecut pragul sunt nemulțumiți, din cauza prețurilor piperate din meniu.

Cei care vor să își delecteze papilele gustative în restaurantul lui Chef Cătălin Scărlătescu trebuie să fie pregătiți să scoată o sumă frumușică din buzunar.

Restaurantul său, XChef by Catalin Scarlatescu, face parte din elita localurilor din Capitală, iar prețurile demonstrează acest lucru, deoarece nu sunt pentru orice buzunar. Scorurile sunt printre cele mai piperate din București, însă și preparate sunt pe măsură. Totuși, o porție de french fries de 150 de grame te va costa nu mai puțin de 46 de lei.

Pe de altă parte, dacă vrei să te delectezi cu o scoică Fine de Claire No.3, va fi nevoie să scoți din buzunar 12 lei/bucată. Dacă își dorești să îți răsfeți papilele gustative cu un Peruvian Ceviches va trebui să te pregătești să plătești 74 de lei, în timp ce un Carpaccio cu vită, pâine indiană, roșii cherry, miere și dressing ulei de măsline te va costa 61 de lei.

Dacă vrei să mănânci o porție de Tacos la Chef Scărlătescu vei plăti 69 de lei, iar un hummus 230 de grame, 63 de lei.

Tortelonni poate fi savurat cu 67 de lei, iar o porție de paste Carbonara costă nu mai puțin de 67 de lei. Până și o salată (Mykonian) ajunge să coste 58 de lei. Un preparat costisitor este peștele fript cu ulei de susan, ghimbir, sos de soia, care costă (140g) 127 de lei. Pentru caracatiță, clientul va adăuga pe nota de plată 94 de lei (170g), iar creveții SAGANAKI costă 118 lei. Preparate mai piperate sunt și Turnedo Rossini (foie gras, file de vită, crutoane, trufe, jus de veau) la 184 de lei, Black Angus la 192 de lei și Mangalița la 116 lei.

O garnitură de legume 150 g costă 46 lei, iar una de cartofi pai 46 lei. Chiar și cartofii copți ajung la un preț de 46 de lei. În privința deserturilor, Panna cotta costă 42 de lei, iar tarta xchef tot atât.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, pentru prima oară după 17 ani

Andreea Damian

Anamaria Prodan a bătut palma pentru o afacere colosală în plin divorţ

Andreea Damian

Heidi Klum e „regina Halloween-ului“ şi în 2019. A purtat cel mai înspăimântător costum

Andreea Damian

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, despărțiți un an și jumătate. Ce a făcut artista după separare

Andreea Damian

Ce mai face și cum arată acum Mirela Stoian, Lila din „Vacanţa Mare”

Andreea Damian

Descopera frumusetea iernii prin fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Scrie un comentariu