Tabu
PEOPLESlider

Ce se întâmplă cu ingredientele rămase de la MasterChef

Cei trei juraţi de la MasterChef, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, folosesc alimentele rămase după ce concurenţii îşi termină probele pentru a se „duela” pentru premiul Ceapa de Aur.

După ce concurenţii de la show-ul culinar MasterChef îşi încheie probele, cei trei membri ai juriului se transformă ei înşişi în concurenţi şi, folosind resturile de alimente, se întrec în a crea diverse preparate.

„MasterChef – Restul e plăcere este singurul show în care cei mai iubiți chefi din România se întrec pentru a impresiona o vedetă! După degustare, invitații decid care este cea mai încântătoare farfurie, fără să știe cine a realizat-o. Câștigătorul primește trofeul Ceapa de Aur!”, a declarat Gina Pistol, care s-a alăturat recent acestui proiect.

La cea mai recentă ediţie, Ionuț Rusu și George Tănase, cei doi invitaţi ai emisiunii, au avut greaua misiune de decide care dintre chefi primeşte premiul „Ceapa de Aur”, după ce au gustat din delicioasele preparate pregătite de aceştia.

Astfel, ei au avut de ales dintre supa de pește în stil asiatic pregătită de Sorin Bontea, ceviche de pește  pregătit de Florin Dumitrescu și gulașul de pește al lui Cătălin Scărlătescu. După ce au testat „opere culinare” create din ingredientele rămase de la concurenţi, invitații ecestei ediţii au decernat „Ceapa de Aur” lui Sorin Bontea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Lux și rafinament, la Festivalul de la Cannes! Cele mai frumoase ținute

Andreea Damian

De ce spațiul cosmic afectează diferit femeile și bărbații

Andreea Damian

Tatăl Ramonei Bădescu are Covid-19 la 89 de ani

Tabu Tabu

Je suis Giselle | Balet romantic la Timișoara

Andreea Damian

Cum să-ți asortezi hainele în funcție de culoarea părului tău

Andreea Damian

Minunata lume nouă din 1984. Un nou documentar pe ArteTV

Ciocîrlan

Scrie un comentariu