Tabu
PEOPLESlider

Ce se întâmplă cu ingredientele rămase de la MasterChef

Cei trei juraţi de la MasterChef, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, folosesc alimentele rămase după ce concurenţii îşi termină probele pentru a se „duela” pentru premiul Ceapa de Aur.

După ce concurenţii de la show-ul culinar MasterChef îşi încheie probele, cei trei membri ai juriului se transformă ei înşişi în concurenţi şi, folosind resturile de alimente, se întrec în a crea diverse preparate.

„MasterChef – Restul e plăcere este singurul show în care cei mai iubiți chefi din România se întrec pentru a impresiona o vedetă! După degustare, invitații decid care este cea mai încântătoare farfurie, fără să știe cine a realizat-o. Câștigătorul primește trofeul Ceapa de Aur!”, a declarat Gina Pistol, care s-a alăturat recent acestui proiect.

La cea mai recentă ediţie, Ionuț Rusu și George Tănase, cei doi invitaţi ai emisiunii, au avut greaua misiune de decide care dintre chefi primeşte premiul „Ceapa de Aur”, după ce au gustat din delicioasele preparate pregătite de aceştia.

Astfel, ei au avut de ales dintre supa de pește în stil asiatic pregătită de Sorin Bontea, ceviche de pește  pregătit de Florin Dumitrescu și gulașul de pește al lui Cătălin Scărlătescu. După ce au testat „opere culinare” create din ingredientele rămase de la concurenţi, invitații ecestei ediţii au decernat „Ceapa de Aur” lui Sorin Bontea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care nu face nuntă cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Damian

Anamaria Georgescu o nouă aniversare specială

Tabu Tabu

Premiile Grammy 2019, dominate de femei și artiști hip-hop

Andreea Damian

Fetița cu cel mai frumos păr din lume face furori pe Instagram

Andreea Damian

Sepia, de la cerneală de scris la colorant alimentar și filtru pentru poze vintage

Ciocîrlan

Robbie Williams, gest obscen la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal 2018

Andreea Damian

Scrie un comentariu