ESTE inghetata de 1.000 de dolari, facuta cu aur de 23 de carte si cea mai rara ciocolata din lume, dar trebuie sa o comanzi cu doua zile inainte daca vrei sa o gusti. Intr-un restaurant din New York, Serendipity 3’s Golden Opulence Sundae este, fara indoiala, cel mai luxos produs din meniu. Extravaganta inghetata, care apare in Cartea Recordurilor drept cel mai scump desert, costa 1.000 de dolari si este acoperita cu o folie de aur de 23 de carate.
Conform Bancroft Media, aproximativ 50 de oameni vin anual la restaurant pentru a gusta aceasta delicatesa, de obicei la ocazii speciale, precum aniversari, absolvirea facultatii sau la majorat.
Facuta din cea mai fina inghetata de vanilie, infuzata cu vanilie din Madagascar pentru intensificarea aromei, decadentul desert este infasurat intr-o foita de aur comestibila. Deasupra se presara cea mai scumpa ciocolata din lume, Amedei Porcelana, dar si bucati din ciocolata Venezuelan Chuao, un produs extrem de rar. Opera de arta este completata cu migdale invelite in aur, fructe confiate de la Paris, flori de zahar aurite, trufe de ciocolata si cirese de martipan. Inghetata este servita intr-un bol de cristal de 300 de dolari, pe care clientul il poate pastra ca amintire.