Tabu
PEOPLESlider

Chef Sorin Bontea prezintă rețeta sa de pulpă de miel la cuptor pentru masa de Paște

Chef Sorin Bontea prezintă o rețetă simplă de pulpă de miel la cuptor într-un videoclip publicat pe YouTube, perfectă pentru masa de Paște.

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente:  sare, piper, 4-5 căței de usturoi, piper boabe, aproximativ 300 ml de vin roșu sec, foi de dafin, puțină apă, ulei de măsline, o sfeclă și jumătate, o țelină, 4 morcovi, păstârnac, cimbru și miere.

Pentru a prepara rețeta, se condimentează pulpa de miel cu sare și piper, se așază într-o tavă și se unge cu ulei de măsline.

Ulterior, se adaugă usturoi, piper boabe, vin roșu sec, foi de dafin și puțină apă în tavă.

Pentru a obține o crustă frumoasă, se ungem pulpa cu ulei de măsline.

Separat, se condimentează legumele cu sare, piper măcinat și cimbru, se amestecă cu miere și ulei de măsline și se pun într-o altă tavă.

Mai apoi adăugăm aproximativ 200 ml de ulei de măsline și miere.

Tava cu legume se pune la cuptor împreună cu cea cu miel și se coc timp de cel puțin o oră, la 160-170 grade Celsius.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Discutii despre oameni la Festivalul de Fotografie “Secvente”

realitatea

Kurt Cobain a spus că albii nu ar trebui să cânte rap și nu știu să danseze

realitatea

Un film despre cea mai mare temere a milenarilor

Andreea Damian

Romeo Visca a venit de la Londra pentru un nou proiect în România

Tabu Tabu

De ce nu mai este Ozana Barbancea profesor de canto la „Te cunosc de undeva”

Andreea Damian

Laura Cosoi și soțul ei au avut parte de mare sărbătoare în familie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu