INGREDIENTE:
– 3 chifle tăiate în jumătate, dacă nu aveți chifle puteți folosi 6 felii de pâine țărănească
– 3 bucăți de usturoi pisat
– 2 roșii mari
– 5 linguri de ulei de măsline
– sare
PASUL 1. Încălziți bine un grătar de aragaz și puneți chiflele le prăjit astfel încât să se prăjească mai întâi pe partea cu coajă. Se țin pe grătar cam 1 minut și jumătate. Întoarceți pâinea și lăsați-o la grătărit preț de vreo 2 minute pe partea cu miezul.
PASUL 2. Din usturoi faceți un mujdei foarte gros, adăugând doar 5 linguri de ulei de măsline.
PASUL 3. Tocați roșiile mărunt și punețile peste mujdei, după care puneți amestecul peste jumătățile de chifle cât sunt încă fierbinți. Aveți grijă să încorporați tot sucul de roșii care se scurge. Se pot mânca cu absolut orice!
PASUL 4. Poftă tabună!