INGREDIENTE
– 4 felii groase de brânză Camembert
– 3 sau 4 linguri de făină
– piper proaspăt măcinat
– 2 ouă bătute bine de tot
– 4 linguri de pesmet
– ulei
– 4 mere dulci
PASUL 1. Amestecați piperul proaspăt măcinat cu făina. Puneți piper în funcție de cât de mult vă place. Dar măcar puțin tot trebuie să puneți. Dați brânza prin acest amestec și apoi prin ou, după care prin pesmet.
PASUL 2. Încălziți bine de tot uleiul într-o tigaie și când e încins, adăugați brânza. Lăsați-o la prăjit aproximativ un minut pe fiecare parte, până ce culoarea devine aurie.
PASUL 3. Luați brânza de pe foc și puneți-o la scurs, astfel încât surplusul de ulei să se îndepărteze singur. Pentru a scăpa de ulei puteți să înveliți brânza în hârtie absorbantă preț de câteva secunde.
PASUL 4. Camembert-ul e gata. Se servește cu felii de măr dulce.
PASUL 5. Poftă tabună!