Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Cartofi grecești

INGREDIENTE:
– 8 cartofi
– ierburi aromate
– ulei de măsline
– muștar englezesc
– 4, 5 bucăți de usturoi tăiate foarte fin

PASUL 1. Tăiați cartofii în cubulețe de mărime medie și așezați-i într-o tavă adâncă. Poate fi și alt recipient termorezistent. Turnați peste ei apă fierbinte atât cât să îi acopere în proporție de 66%.

PASUL 2. Presărați pe deasupra lor usturoiul tăiat fin, adăugați una sau două lingurițe de muștar englezesc (nu trebuie să îl întindeți perfect pentru că se va amesteca cu apa). Împrăștiați peste cartofi iarba aromată, turnați ulei de măsline din belșug și sare și piper după gust. Acoperiți tava cu o folie de staniol.

PASUL 3. Puneți tava în cuptor la foc mediu spre mare. Coacerea durează între o oră și o oră și douăzeci de minute. Când apa a fost absorbita în proporție de 80% de cartofi, înlăturați folia de aluminiu și puneți din nou în cuptor pentru 15-20 de minute.

PASUL 4. Gata. Cartofii sunt numai buni de mâncat acum.

PASUL 5. Poftă TABUnă!

ARTICOLE SIMILARE

Gay Travel – Londra

realitatea

CULINAR TABU: Supă de ciuperci.

realitatea

Despicable me sau despre cum mai 3D-păcălim copiii că toată lumea e bună.

realitatea

Expo Cristi Gașpar la Spazio Studio

realitatea

Christina Hendricks, cea mai sexy femeie a anului

realitatea

Elton John nu are nici telefon mobil, nici calculator

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu