Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Mazăre cu prosciutto crocant

INGREDIENTE:
– 4 felii subțiri de prosciutto
– 100 grame de mazăre proaspătă sau congelată
– 125 grame mozzarella
– o jumătate cană de fresh de portocale strecurat
– ulei de măsline
– mentă praspătă

PASUL 1.
Se iau feliile de prosciutto și se pun pe o tigaie încinsă, fără ulei. Se lasă până capătă un aspect șifonat și devin crocante. Apoi se iau de pe foc și se lasă la răcit.

PASUL 2. Puneți mazărea într-o oală cu apă care clocotește și lăsați-o la fiert vreo 2-3 minute. Apoi scurgeți-o bine și răciți-o sub un jet de apă rece. Lăsați la scurs din nou.

PASUL 3. Amestecați bine de tot sucul de portocale cu 2 linguri de ulei de măsline și cu menta tocată mprunt.

PASUL 4. Tăiați mozzarella și puneți-o pe o farfurie. Puneți peste ea mazărea, iar apoi prosciutto-ul rupt în bucăți măricele. Adăugați câteva linguri din sos-ul de la PASUL 3 și gata.

PASUL 5. Poftă Tabună!

ARTICOLE SIMILARE

Scurtă descriere a cultului pupatului de mâini la români

Dora Constantinovici

GIULIANO STROE, cel mai puternic copil din lume, la “Romanii au talent”

realitatea

Lady GaGa are interzis la Grammy

realitatea

Gusta un iaurt cum nu s-a mai pomenit!

DORIN COCOS, imediat dupa divortul de Elena Udrea, se insoara cu DIANA, iubita de 26 ani de la Chisinau!

Anna Lesko, NEMACHIATĂ!

Scrie un comentariu