Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Merengue cu frișcă și fructe

INGREDIENTE
– 2 albușuri de ou
– 1/2 lingură de oțet
– jumătate de ceașcă de zahăr
– frișcă
– fructe: zmeură, mure, căpșune, orice fructe vă plac

PASUL 1. Bateți albușurile, oțetul și zahărul cu un tel sau un mixer până când capătă o consistență solidă. Când amestecul a devenit solid, dați-i o formă rotundă(ca în poză) și puneți-l la foc mediu spre mare în cuptor pentru aproximativ o oră până devine crocant. Nu uitați să îl puneți în cuptor pe foaie de copt presărată cu făină. Atunci opriți focul și lăsați la răcit.

PASUL 2. Când blatul se răcește, puneți peste frișca și apoi fructele tăiate în bucăți.

PASUL 3.
Puneți prăjitura în frigider preț de vreo oră și e gata.

PASUL 4.
Enjoy!

ARTICOLE SIMILARE

Kate Moss și Lilly Allen, în vacanță, tot în St. Tropez

realitatea

Herbalife SKIN – Nutritie inteligenta pentru piele

Pamela Anderson, cu sânii pe catwalk

realitatea

Ioana Tufaru loveste din nou! Are iubit cu 10 ani mai tanar

Fiul lui Will Smith este noul Karate Kid

realitatea

Lady GaGa, pe podium pentru Thierry Mugler – VIDEO

realitatea

Scrie un comentariu