Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Merengue cu frișcă și fructe

INGREDIENTE
– 2 albușuri de ou
– 1/2 lingură de oțet
– jumătate de ceașcă de zahăr
– frișcă
– fructe: zmeură, mure, căpșune, orice fructe vă plac

PASUL 1. Bateți albușurile, oțetul și zahărul cu un tel sau un mixer până când capătă o consistență solidă. Când amestecul a devenit solid, dați-i o formă rotundă(ca în poză) și puneți-l la foc mediu spre mare în cuptor pentru aproximativ o oră până devine crocant. Nu uitați să îl puneți în cuptor pe foaie de copt presărată cu făină. Atunci opriți focul și lăsați la răcit.

PASUL 2. Când blatul se răcește, puneți peste frișca și apoi fructele tăiate în bucăți.

PASUL 3.
Puneți prăjitura în frigider preț de vreo oră și e gata.

PASUL 4.
Enjoy!

ARTICOLE SIMILARE

A murit ULTIMUL MOHICAN

Andreea Raicu este IUBITA lui Horia Tecău

Vedete din Romania FARA PHOTOSHOP

Ellen DeGeneres şi-a făcut invitata să plângă – VIDEO

realitatea

Pazea! LORENA, sora Andreei Tonciu, vrea si ea in showbiz! FOTO!

Bankingul sportiv

realitatea

Scrie un comentariu