Ingrediente:
– 400 grame piept pui dezosat
– 150 grame paste de orez
– 1 ardei gras mare
– smântână
– cimbru
PASUL 1. E bine ca cele 400 de grame de pui să se prezinte sub forma a patru bucăți de de piept, numai bune de pus pe grătar. Le țineți la foc mic 10 minute pe o parte, 10 pe cealaltă și puiul e gata. În același timp, tăiați ardeiul în fășii subțiri și puneți-l pe grătar la un loc cu puiul.
PASUL 2. Puneți apă la fiert și când dă în clocot opriți focul și puneți pastele în apa fierbinte preț de trei minute. Nu mai mult pentru că se fac foarte ușor!
PASUL 3. Scoateți pastele, scurgeți-le bine și apoi amestecați-le cu ardeiul "grătărit", tăiați puiul în fâșii, îndulciți-l cu puțină smântână, presărați cu sare și cimbru și gata!
Poftă bună!