Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Salată de pui cu pesto

INGREDIENTE
– 400 grame piept pui fiert sau la grătar
– 200 grame roșii cherry
– 300 grame cartofi noi, fierți
– 50 grame alune prăjite
– 4 linguri pesto
– 3 linguri vin alb
– 4 linguri ulei de măsline
– rucola

PASUL 1. Amestecați 4 linguri de pesto cu trei linguri de vin alb și patru linguri de ulei de măsline până amestecul devine un sos omogen.

PASUL 2. Tăiați cubulețe pieptul de pui la grătar. Apoi tăiați pe jumătate roșiile cherry și cartofi noi fierți. Amestecați și adăugați apoi sosul pesto și alunele prăjite.

PASUL 3. Puneți pe farfurie și adăugați rucola.

PASUL 4. Poftă bună.

ARTICOLE SIMILARE

Premiile RO-IFF 2012

Ce stiau parintii despre FLOAREA LEONIDA! Unde a crescut GIMNASTA – FOTO

Restaurantul familiei lui Lady GaGa, desfiinţat de criticul culinar de la New York Post

realitatea

Britney Spears, terorizată de discuțiile despre sex cu băieții ei

realitatea

NU RATATI: Festivalul Orchestrelor de Radio (RADIRO)!

Electrocriza

realitatea

Scrie un comentariu