Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Supă de dovleac cu migdale

INGREDIENETE:
– 1 dovleac de 1,5 – 2 kg
– 3 bucăți de usturoi
– o jumătate de ardei iute
– o linguriță de chimen
– o linguriță de coriandru
– o treime de cană de migdale
– 2 cepe
– 2 linguri de ulei de măsline
– 50 grame de smântână
– 1 litru de supă de pui sau legume
– sare după gust
– piper la fel ca sarea

PASUL 1. Puneți dovleacul, decojit și tăiat cubulețe, usturoiul, ardeiul iute, migdalele și cepele tăiate mare, la copt preț de vreo 30 de minute. Presărați chimenul și coriandrul peste aceste ingrediente înainte de a le băga la cuptor.

PASUL 2. După cele 30 de minute, scoateți tava din cuptor și puneți ingredientele, împreună cu supa caldă, într-un blender. Amestecați până ce consistența supei devine omogenă.

PASUL 3. Se servește cu smântână și, opțional, puteți adăuga și câteva migdale coapte, tăiate la mărime medie sau crutoane. Cam asta e tot, cu sarea și piperul aferente.

PASUL 4. Poftă tabună!

ARTICOLE SIMILARE

„Avangarda revizitată”, la Cinemateca Eforie

“The Curious Case of Benjamin Button”, acuzat de plagiat

realitatea

Ce dragalasa era Adele cand era mica (FOTO)

Ce spun vedetele despre prestaţia Madonnei de la Super Bowl

realitatea

La 45 de ani, Tania Budi dezvăluie secretul frumuseţii sale!

Mihai Bendeac s-a certat cu fosta iubita la “Romania danseaza”: “Vezi cat de proasta esti?”

Scrie un comentariu