Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Supă de roșii cu pesto

INGREDIENTE:
– o lingură de ulei de măsline
– 2 bucăți de usturoi, tăiate mărunt
– 5 roșii uscate la soare în ulei(se găsesc la supermarketuri), tăiate în bucăți mari(acest ingredient poate fi opțional)
– 1,2 kg roșii proaspete, tăiate cubulețe
– 0,5 litri supă de legume – o linguriță de zahăr
– 150 de grame smântână
– pesto

PASUL 1. Încălziți uleiul și puneți usturoiul la călit până se înmoaie.

PASUL 2. Peste usturoi, adăugați roșiile(si cele proaspete și cele uscate), supa de legume și zahărul și lăsați la foc mediu preț de vreo 10 minute. Cu capac! După cele 10 minute adăugați jumătate din cantitatea de smântână și opriți focul. Puneți totul într-un blender și amestecați până când conținutul devine omogen.

PASUL 3. Puneți supa în farfurii și serviți-o cu pesto și restul de smântână. Cantitatea de pesto poate fi deferită în funcție de preferințele consumatorilor.

PASUL 4. Poftă tabună!

ARTICOLE SIMILARE

SINUCIDERE: Regizorul filmului “Top Gun”, Tony Scott

Ghici cine…

realitatea

Leibovitz, o altă față a celebrității

realitatea

Inna, casa de un milion de euro la Paris!

Daniel Radcliffe: Am fost dependet de alcool

realitatea

Copiii Angelinei Jolie o strigă pe dădacă “mamă”

realitatea

Scrie un comentariu