INGREDIENTE:
– 8 morcovi medii
– 3 dovlecei
– vreo 2,3 lingurițe de coriandru
– 150 grame de ciuperci
– o ceapă
– 3 bucăți de usturoi
– o legătură de pătrunjel
– ulei de măsline
– 1,5 litri de supă de legume (amintiți-vă cubulețele minunate)
PASUL 1. Tăiați mărunt, mărunt ceapa și usturoiul și căliți-le ușor în uleiul de măsline. Nu mai mult de 3 sau 4 minute.
PASUL 2. Adăugați peste ceapă și usturoi, morcovul ras, dovlecei tăiați cubulețe, pătrunjelul și ciupercile, le fel de mărunțite. Lăsați la foc mic până când toate legumele se înmoaie. Amestecați din când în când.
PASUL 3. Peste toate legumele puneți coriandrul tocat și amestecați bine de tot încă vreo cinci minute.
PASUL 4. Adăugați și supa de legume și lăsați totul să fiarbă la foc mic, sub capac, pentru încă vreo 15 minute. După cele 15 minute amestecați bine de tot ingredientele. E indicat să folosiți un mixer.
PASUL 5. Gata! Poftă TAbună!
NOTĂ: Se consumă doar caldă!