Tabu
lifestyle

CULINAR TABU:Supă de mazăre cu parmezan

Indrediente
– 400 g mazăre proaspătă sau congelată
– 1,5 litri supă de găină
– fidea
– 3 cepe medii
– 150g parmezan
– sare
– piper
– busuioc
– ulei de măsline
– pătrunjel

Cam ce trebuie să faceți:

PASUL 1. Într-o oală de dimensiune medie puneți la fiert 1,5 litri de apă și 3 cuburi cu gust de găină sau pui. Lăsați să fiarbă până dă în clocot și încă 10 minute apoi, la foc mic până când cuburile se dizolvă complet.

PASUL 2. Tocați mărunt cele trei cepe și apoi căliți-le în ulei de măsline până capătă culoarea aurie. Când au căpătat respectiva culoare, adăugați și mazărea și mai căliți încă vreo patru minute.

PASUL 3. Adăugați supa de găină, care bănuiesc că acum vă e clar că nu se face greu, și lăsați, totul la foc mic, până dă în clocot. Acoperiți apoi cu un capac și lăsați la fiert, la același foc mic, încă 15 minute.

PASUL 4. După cele 15 minute adăugați fideluța, sarea, piperul și busuiocul și mai lăsați supa pe foc încă 5 minute, de data asta fără capac.

PASUL 5. Opriți focul și adăugați parmezanul. Atenție! E bine să îl puneți puțin câte puțin, la modul cernit, și să amestecați în timpul acesta, pentru că altfel există posibilitatea să se formeze cocoloașe. Când ați terminat cu parmezanul puteți pune și pătrunjelul.

PASUL 6. Pasul ăsta nu există! Supa e deja. Poftă foarte bună!

PASUL 7. V-am zis că e simplu?:)

ARTICOLE SIMILARE

JUSTIN BIEBER s-a dezbracat la cheful de ziua lui! FOTO!

Angelina Jolie – un cuțit pentru fiul ei

realitatea

FIICA lui Piturca s-a maritat! FOTO!

FOOTLOOSE

realitatea

Lady GaGa, confundată cu o prostituată rusoaică

realitatea

EXCLUSIV TABU.RO: Ada Solomon despre “Felicia, înainte de toate”

realitatea

Scrie un comentariu