Tabu
PEOPLESlider

Dani Oțil, umilit de un client nemulțumit care a trecut pragul restaurantului său

Un client a pășit în restaurantul lui Dani Oțil, care se dorește a fi unul de lux, însă a plecat acasă cu un gust amar. Mâncarea a fost mult sub experiența așteptărilor, iar clientul nu a ezitat să-și expună părerea în mediul online, folosind cuvinte cât se poate de dure.

Se pare că un client nemulțumit a pus într-o lumină negativă restaurantul lui Dani Oțil, care are reputația de a fi un loc de fițe. Această concluzie se bazează pe faptul că meniul este destul de scump, lucru despre care s-au plâns mai multe vedete, inclusiv prietenul său apropiat, Mihai Bobonete. Nu prețurile au fost cele care l-au deranjat în mod neapărat pe client, ci modul în care personalul l-a tratat. Nici mâncarea nu a fost una care să-l fi impresionat în mod deosebit.

Prin urmare, Dani Oțil, celebrul realizator de televiziune, se confruntă cu acuzații serioase formulate de către un client nemulțumit care a vizitat restaurantul său de fițe. Bărbatul respectiv a venit la restaurant însoțit de soția sa și a avut parte de o mare dezamăgire. Acesta a ales să împărtășească întreaga sa experiență în restaurantul lui Dani Oțil pe o platformă de socializare, unde postarea sa a primit o atenție considerabilă din partea utilizatorilor.

„Părțile rele:
– Intrarea se face prin zona de fumat, care este o incintă de sticlă care miroase oribil. Acesta este primul semnal, dar dacă faceți greșeala pe care am făcut-o eu și intrați totuși înăuntru, citiți mai departe…
– Am comandat un T-Bone doar pentru a afla că nu mai au carne de vită din cauza unei mese de englezi care au comandat-o pe toată;
– Am comandat un fel de bere doar ca să aflu că și englezii au comandat-o pe toată, așa că ospătarul mi-a recomandat alta, doar ca să se întoarcă și să spună că nici asta nu mai are. Am luat Heineken la sticlă care era caldă, am trecut la bere la draft…
– A venit mâncarea, doar că am aflat că un fel de mâncare nu era suficient de gătit… Puiul încă respira…
– Evident, le-a mai trebuit încă vreo 20 de minute pentru a găti cu adevărat acel pui, așa că eu și soția mea am mâncat pe rând…
– Celălalt fel de mâncare, ceafa de porc, a fost în cel mai bun caz mediu; Părțile bune:
– Aaaa, nu…”, a fost recenzia clientului nemulțumit.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ignat, dependentă de alcool: „Mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea”

Andreea Damian

Rihanna angajează modele care-i seamănă ca să testeze stiluri de sprâncene pentru ea

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă Raluca Tănase după ce a renunțat la muzică

Andreea Damian

Top 5 vedete din România care au devenit mame sau vor deveni în 2020

Tabu Tabu

Filarmonica din Viena ⎥ Aplauze virtuale la concertul de Anul Nou

Ciocîrlan

Celine Dion împlinește astăzi 55 de ani și dezvăluie „liftingul facial instantaneu” pentru o piele fără vârstă

Andreea Damian

Scrie un comentariu