Valentina Ionescu, artista care a adaptat folclorul românesc la tendinţele moderne a început o nouă dietă pentru a a-şi remodela silueta. Stilul de alimentaţie al Andreei Raicu a devenit şi al artistei, ajutând-o să slăbească 5 kilograme. Valentina şi-a reorganizat programul alimentar şi a eliminat pe cât posibil carnea, optând pentru legume, fructe şi seminţe. De asemenea, alege alimente bogate în nutrienţi naturali, proteine, fier, zinc, acizi graşi, calciu, vitamine, iar pe o mare parte dintre acestea o procură din fructe, legume şi multe seminţe.
“Dimineaţa am pe masă alune de pădure, migdale, caju, seminţe de floarea soarelui, cereale de ovăz şi iaurt degresat sau lapte de soia. La prânz aleg supe de verdeţuri, roşii, dovleac sau broccoli, plus o salată mediteraneană. Seara, aleg tot o salată sau peşte de ocean cu legume fierte. Desigur, meniul diferă de la zi la zi, însă am încercat pe cât posibil să aleg alimente cât mai naturale, mai lipsite de grăsimi şi bogate în nutrienţi. O admir pe Andreea Raicu pentru modul în care arată iar sfaturile scrise de ea pe blog mi s-au părut atât de interesante încât le-am urmat. Şi nu am regretat!”, declară Valentina Ionescu.