Minodora este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta, care ani de zile a dus o aprigă luptă cu kilogramele în plus, a reușit în sfârșit să ajungă la greutatea mult visată.
Artista a slăbit 40 de kilograme, de la 100 de kilograme la 60 kilograme. Se declară extrem de fericită că a reușit să ajungă la această greutate. În cadrul unui interviu, Minodora a spus ce dietă a ținut de a reușit să slăbească 40 de kilograme.
Minodora recunoscut că a apelat la operația de micșorare a stomacului, apoi a fost atentă la ceea ce a mâncat. Transformarea este spectaculoasă, iar artista este aproape de nerecunoscut. Cântăreața a ajuns la 60 de kilograme și își dorește să se oprească la această greutate.
„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate. Eram la un pas să fac diabet, iar operaţia de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Mă opresc la 60 de kilograme.”, a spus Minodora pentru Wowbiz.
Dieta minune a Minodorei
„Am văzut că foarte mulţi dintre dvs m-aţi întrebat de ceai! Este adevărat cu ceaiul, eu beau dimineaţa şi seara o cană mare şi efectul este că îţi taie pofta de mâncare. Este foarte bun la gust, nu se bea cu zahăr, cu nimic. În rest, eu sunt în continuare la dietă, mai am 8 kg de slăbit. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 7 seara, iar la ora 10 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare”, a scris Minodora pe Facebook, după ce foarte mulţi fani au rugat-o să le dezvăluie reţeta minune.
Iată ce mănâncă artista într-o zi de dietă, care conţine trei mese principale şi două gustări:
DIMINEAŢA
„Mănânc dimineaţa diverse lucruri cum ar fi brânză light de întins pe crochete (…) sau iaurt de 2% grăsime, o şuncă de pui slabă, castravete pe lângă, cu un ardei capia sau o roşie. Se pot mânca şi oua ochiuri, dar tigaia să nu fie decât tapetata cu ulei de struguri sau masline. Se poate mânca o branzică slabă sau doi crenvuşti de pui, cafea cu lapte de 1,5 fără zahar sau ceai. Eu nu mai folosesc zahăr în băuturi”.
GUSTARE ORA 12
„Un fruct, nu mai mare de 300 de grame. Fructele se mănâncă în prima parte a zilei ca şi gustare.
PRÂNZ
„În prima parte a programului de slăbit (şi aici mă refer pentru a avea rezultate), este de preferat să serviţi cel mai mult piept de pui, pentru că nu are atât de multă grăsime aşa cum au pulpele, chiar dacă sunt făcute pe grătar. Pieptul de pui se poate mânca pe grătar cu legume înăbuşite, dovlecel, morcovi, broccoli, conopidă sau acele legume la pungă cu un pic de unt – dar un pic – şi fierte cu verdeaţă ca să le dea gust. Importantă este cantitatea! Trebuie să cântăriţi 250 de grame de legume şi 150 de carne. (…) Se poate servi şi o ciorbă de pui cu toate legumele posibile, mai puţin cartofi, orez sau paste şi fără ulei. O să vedeşi că e suficientă grăsimea lăsată de pulpe! Se mai poate mânca peşte, dar nu gras, la cuptor sau pe grătar, cu legume!”.
GUSTARE ORA 17
„Un pahar de iaurt de 2% cu 30, atenţie!, 30 de grame de orice fel de seminţe cum ar fi caju, alune de pădure, de floarea soarelui, migdale… ce vă place.
CINĂ (ora 19)
„O salată de roşii cu castraveţi, adică bulgărească, de ton sau chiar un piept de pui. Ceva uşor, oricum. După ora 7 seara, nimic, decât apă. Nici măcar un măr!”