A început Festivalul Berii în Capitală! Amatorii de distracție în aer liber și în special cei cărora le place berea au ocazia să încerce diferite tipuri de bere – autohtonă, dar și de import, dacă își fac drum în acest weekend în Parcul Tineretului din Capitală.
Începând de joi, 22 septembrie, și până duminică, 25 septembrie, vizitatorii Festivalului se vor putea delecta cu bere autohtonă, dar și adusă din afara țării. Intrarea este liberă!
Special pentru acest eveniment a fost adusă o berărie mobilă din Germania. Astfel că vor putea fi serviți clienții, în timp record, cu multe beri la draught, plus o multitudine de bere la sticlă de diferite tipuri (pils, lager, nefiltrată, neagră, artizanală,ipa ,cu arome ) importate din Germania, Cehia și Austria, potrivit zilesinopti.ro.
Mai mult, va exista și un stand cu halbe și pahare de bere suveniruri pentru acasă. Și vor avea loc concursuri zilnice cu premii în bere, pahare de bere, dar și cârnați.
Totodată, organizatorii anunță că vor pregăti, pentru sâmbătă dimineață, un ceaun uriaș de sute de porții de varză cu cârnați. Mai mult, vizitatorii vor avea parte de o surpriză adusă de la Festivalul Oktoberfest din Munchen – se va prăji pește la proțap înfipt într-o țepușă, după o rețetă unică bavareză.
Nu doar amatorii de bere se vor putea bucura de diferite sortimente din această băutură. Ci și cei care vor vrea să guste un pahar de must. Și asta pentru că, toamnă fiind, vizitatorii Festivalului vor avea ocazia să găsească must proaspăt stors, chiar în fața clienților, asezonat lângă o pastramă zemoasă. Pentru iubitorii de vin va fi pregătită o cramă renumită, Jidvei, partener al festivalului.