La Folie, primul lant autohton de cafenele cu specific frantuzesc din Romania, dedicat produselor de patiserie artizanala, a deschis, la sfarsitul lunii decembrie, prima cafenea din Bucuresti, in zona Pietei Victoriei.
La Folie este recunoscut si apreciat pentru dulciurile unice, tartele si sandwich-urile realizate din ingrediente naturale. Retetele dezvoltate de-a lungul timpului de patiserii nostri sunt unice pe piata de profil din Romania, fiind inspirate din bucataria internationala.
Nimic nu este facut la intamplare si fiecare „concept culinar” La Folie este testat si imbunatatit timp de minimum doua luni. In perioada de „proba” poti gusta noutatile si ne poti ajuta sa definim reteta perfecta. Ne place sa iesim din tipare, redefinind gusturile prin produsele noastre culinare unice. Clasicul croissant sau cheesecake te vor surpinde cu aroma de migdale sau crema de whisky iar sandwich-urile si tartele te vor uimi prin inedita combinatie a ingredientelor.
1 comentariu