Tabu
lifestyle

M-am hotărât să scriu un eBook!

În ultimii câțiva ani Internetul s-a dezvoltat atât de mult, încât nu mai există ceva ce nu poți face cu ajutorul său. În primul rând, găsești tone de informații care abia așteaptă să fie descoperite, de la dicționare în toate limbile pământului până la rețete de bucate și instrucțiuni video pas cu pas. Nu ai voie să spui în prezent „nu știu” că riști să te faci de râs. Mai degrabă poți spune „nu am timp”. În al doilea rând, nu exagerăm când spunem că Internetul ține loc de prieten, profesor, televizor, bancă, terapeut, cinematograf, magazin. Așadar, poți să vorbești cu un prieten, să iei lecții, să urmărești știri, să iei împrumuturi ieftine rapide online (billiga lån online snabbt), să vizionezi filme, să cumperi alimente, haine și cam tot ce vrei. Nu în ultimul rând, pe Internet întreprinzătorii au descoperit numeroase oportunități pentru rotunjirea veniturilor, ca de exemplu scrierea unui eBook. Așadar, astăzi vom vorbi despre una dintre metodele populare de a face bani pe net, cea a vânzărilor de cărți digitale sau eBook-uri. Dacă ați dori să începeți un business în acest domeniu, ar trebui să cunoașteți câteva lucruri de bază.

Cine poate scrie un eBook?

Aproape oricine. Chiar și o persoană fără prea multă experiență în acest domeniu poate scrie un eBook. Atât cărțile de ficțiune, cât și cele de non-ficțiune pot genera un venit frumos, mai ales dacă numărul de cărți publicate într-o anumită perioadă de timp este peste medie.

Sunt populare eBook-urile?

Nu numai că sunt foarte populare, dar ele devin din ce în ce mai căutate datorită accesibilității. Oamenii nu mai au timp să meargă în librării, și mai ales în biblioteci și de aceea, variantele digitale puse la dispoziție în format Kindle, ePub, PDF, MOBI sunt din ce în ce mai căutate în defavoarea cărților tipărite.

Ce parte este cea mai dificilă în tot acest proces?

Dificultatea constă în găsirea unui subiect de interes și apoi a unei abordări pline de creativitate. Știm cu toții că găsim conținut asemănător pe mai multe site-uri, de exemplu, dar calitatea și diversitatea, corectitudinea informațiilor, modul original de abordare sunt câteva dintre calitățile care ne fac să ne întoarcem pe un site preferat. Pentru a produce o carte de calitate este nevoie de timp și implicare serioasă. Produsul nu va avea succes dacă conține greșeli gramaticale și dacă nu este formatat conform cerințelor.

Ce merge mai bine, ficțiunea sau non-ficțiunea?

În cadrul povestirilor de ficțiune se remarcă thrillerele criminalistice, povestirile paranormale și de fantezie și romanele de dragoste. Din categoria scrierilor non-fictive, se caută cărțile cu rețete, diete de slăbit, de dezvoltare personală și de succes în carieră și în afaceri. Cele mai căutate cărți sunt cele de tip tutorial și ghid, care furnizează informații sub formă de sfaturi prețioase.

Care sunt cele mai importante aspecte de urmărit atunci când scrii un eBook?

Mai întâi va trebui să faci puțină muncă de cercetare pentru a vedea ce există deja pe piață și ce aspecte ai putea să acoperi tu în domeniul ales. E recomandat să scrii o carte care se poate citi în maxim 2 ore. De asemenea, de la început trebuie să decizi dimensiunea cărții și să faci un plan bine pus la punct.

Scrierea primei cărți se poate dovedi un lucru anevoios, dar perseverând poți ajunge să faci din asta o carieră și să creezi un brand de succes. Dacă simți nevoia de inspirație nu ar fi rău să iei un credit rapid fără dobândă ieftin și repede (billiga låna pengar snabbt utan ränta) și să-ți faci bagajele, să-ți iei laptopul și să petreci o vacanță care te va elibera, te va binedispune și va contribui cu siguranță la elaborarea unui produs final foarte creativ.

ARTICOLE SIMILARE

Amber Heard – iubita bisexuala a lui Johnny Depp

realitatea

Contractul prenuptial dintre Jessica Biel si Justin Timberlake! 500.000 $ pentru infidelitate.

realitatea

Ghici cine…

realitatea

HUIDU poate scapa de inchisoare platind 800.000 euro!

“Tatăl meu este un zgârcit”, susține fiul lui Rod Stewart

realitatea

Trupa Deko la lansarea Punchline.ro

realitatea

Scrie un comentariu