Pe 1 septembrie, Palatul Snagov găzduieşte nuntă mare. Mezina preşedintelui şi alesul inimii sale, Bogdan Ionescu, alias Syda, îi aşteaptă pe cei aproape 450 de invitaţi la un festin sofisticat, organizat într-un cort uriaş. Meniul ales de EBA cu firma de evenimente nu e, totuşi, unul foarte scump. Cu doar 98 de euro de persoana, invitaţii vor servi bucate alese.
Nuntaşii au de ales între buşeuri cu surimi, icre de Manciuria, caviar, jambon sau creveţi, dar şi alte feluri alese, precum parfait de pasăre cu dulceaţă de ceapă roşie şi strugure pe măr copt, gelatină de fazan învelită în mozaic de legume şi simfonie de fructe de mare cu somon fumé. La al treilea fel, mirii ar putea opta pentru mai multe feluri de fripturi, iar ospăţul va continua cu un grătar în aer liber.
Meniul va costa circa 450 de lei
- La gustare, se vor servi opt sortimente. EBA şi Syda îşi vor trata invitaţii cu trandafir de mozzarella pe kiwi, parfait de pasăre cu dulceaţă de ceapă roşie şi strugure pe măr copt, galantină de fazan învelită în bacon cu mozaic de legume, simfonie de fructe de mare şi somon, ciuperci umplute cu spanac şi crustă de ierburi gratinate, jambon de Parma şi pepene galben, rulou de vinete irlandeze, batoane de mozzarella învelite în bacon.
- Urmează peştele – rulou de pangasius umplut cu broccoli servit cu legume mediteraneene la cuptor -, apoi mirii au de ales între sărmăluţele şi rulada de viţel.
- La desert, invitaţii se vor delecta cu tort şi cu îngheţată cu alune sau cu fructe.
- Ca băuturi, se vor servi whisky, gin, Campari, Martini şi votcă, vin alb Sauvignon Blanc, vin roşu Cabernet Sauvignon şi şampanie. Conform site-ului Palatului Ştirbey, un astfel de meniu costă 98 de euro, adică 450 de lei.
1 comentariu