Tabu
LIFESTYLESlider

Modul Cărturești | Future Design with Drag and Drop

În perioada 15 — 25 aprilie 2021, atât la Modul Cărturești din București, cât și online, aveți ocazia să descoperiți obiectele decorative și de design interior ale brandului românesc sustenabil Drag and Drop. 

Drag and Drop

Drag and Drop este un brand românesc care urmărește principii sustenabile și se bazează pe design generativ și algoritmic. Aduce în lumina reflectoarelor un nou meșteșug și altfel de obiecte a căror estetică organică și funcționalitate se împletesc perfect. 

Drag and Drop surprinde constant prin forme, material sau textură, iar de data asta ne tratează cu vaze, lămpi sau ghivece, toate realizate cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D.

Acest Pop-Up, inițat de Modul Cărturești, s-a transformat, pe parcursul ultimei luni, ajungând la un dublu format: online și offline. De văzut și de cumpărat de la Modul Cărturești, din 15 aprilie, sau pe www.carturesti.ro. 

Vază realizată la imprimantă 3D by Drag and Drop

Despre Modul Cărturești

Modul Cărturești este un proiect original Cărturești, cea mai populară rețea românească de librării. Inițiat în 2018, proiectul reinventează relația dintre librărie și oraș. 

Realizat în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Modul Cărturești este imaginat ca un loc de întâlnire pentru studenți, profesori, pasionați de cultura vizuală și cititori în căutarea inspirației.

Aflat la parterul UAUIM, Modul Cărturești este, în același timp, formula prin care Universitatea de Arhitectură se deschide către oraș, aducând în premieră, în circuitul public, atât un spațiu de 180mp, cu funcția de librărie și cafenea, cât și o grădină interioară, greu accesibilă până acum chiar și studenților și profesorilor dinăuntru.

După cum îi spune și numele, Modul Cărturești este o parte dintr-un ansamblu mai larg în funcție de care se definește: este și o librărie de cultură vizuală, și o librărie de campus, și o librărie-seră sau librărie-plămân al orașului. 

Pe lângă cafeneaua integrată în librărie, cititorii pot descoperi în Modul Cărturești un spațiu pentru respirație și inspirație: aici pot citi, pot lucra la proiectele care îi pasionează, se pot întâlni la workshopuri, dezbateri și lansări de carte. 

În plus, prin parteneriatul cu Aiurart, librăria va găzdui permanent colecții de obiecte create special pentru Modul Cărturești de artiști români contemporani.

Amenajarea spațiului este semnată de arhitecții Constantin Goagea & Justin Baroncea din grupul Zeppelin și declină conceptul librăriei prin mobilierul modular, ușor de reconfigurat și de mutat în spațiu. Identitatea vizuală pentru Modul Cărturești a fost creată de designerul Radu Manelici.

ARTICOLE SIMILARE

Cristina Ich, scandal monstru în online, din cauza refugiaților din Ucraina

Andreea Damian

Heidi Klum a pozat complet goală, la 48 de ani. Fotografia care a încins internetul

Andreea Damian

Beverly Hills Cop 4 se mută la Netflix cu tot cu Eddie Murphy

Andreea Damian

Linda Evangelista împărtășește primele fotografii după intervenția cosmetică despre care spune că a desfigurat-o

Andreea Damian

Poate fi oprit coronavirusul odată cu venirea verii? Ce spun experții

Andreea Damian

Irina Rimes, de nerecunoscut! Transformare totală FOTO

Tabu Tabu

Scrie un comentariu