Sambata, 1 iunie, de la ora 10.00, la Kanal D, Dan-Silviu Boerescu va asteapta la o editie speciala “Bucatarescu”. Invitata editiei este Monica Gabor.
Venita pentru cateva zile in Romania, Monica Gabor a acceptat invitatia lui Dan-Silviu Boerescu de a gati o budinca de dovlecei si ciuperci, legumele fiind umplute cu un amestec savuros de branza, smantana, oua si marar. De asemenea, Monica Gabor va povesti pe larg ce mananca si ce gateste in America, fiind prima oara cand abordeaza liber acest subiect.
Fostul model a dezvaluit si ce preferinte culinare are: “Imi place mancarea traditional-romaneasca, dar in America gatesc in fiecare zi mancare chinezeasca tibetana, gatesc carne si foarte multe legume, cu ghimbir, cu mirodenii, in wok. De asemenea, mananc foarte multe fructe si legume crude, le tai bucatele, le pun in blender cu putina apa si iese un smoothie foarte hranitor”, a spus Monica Gabor.
In aceeasi emisiune, florile de salcam revin ca ingredient intr-o ultima salata de mai, chiftelutele de porc cunosc un rebranding aromat gratie mentee verzi, mancarea de ficatei este innobilata de un sos de vin cu ghebe, iar desertul propus de Alexandra Hirceaga este absolut savuros – negrese cu spuma de ciocolata.
DOVLECEI UMPLUTI LA CUPTOR
-4 dovlecei
-8 ciuperci mari
-300 gr branza
-400 ml smantana
-3 oua
-4 capatani de usturoi
-2 legaturi de marar
Nu ratati, o editie speciala “Bucatarescu”, sambata, de la 10.00, la Kanal D!