20.000 de euro! Atat a costat voiajul de nunta al Nicoletei Luciu. Vedeta si sotul ei, afaceristul Zsolt Csergo, au petrecut cateva zile de vis in Alpii Maritimi, in statiunea Èze (Franta), la un hotel de cinci stele.
Conform Click!, Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo, s-au cazat la hotelul de cinci stele „Chevre d’Or”, construit pe o stanca, o destinatie atat de exclusivista incat rezervarile pentru camere se fac chiar si cu multi ani inainte.
In primele doua zile ale sejurului, s-au plimbat prin mica statiune de lux Èze si au mancat specialitati frantuzesti la cele mai bune restaurante din zona. De departe, cea mai buna mancare din tot sejurul au gasit-o la prestigiosul restaurant „La Batiste St. Antoine”, acolo unde lucreaza unul dintre cei mai buni bucatari din lume, specialist in friptura de miel cu busuioc si legume proaspete.
Apoi, cei doi insuratei au facut si o vizita la Monte Carlo, care se afla la numai 7 kilometri de hotel. Au mers acolo in amintirea primei vacante petrecute impreuna, in 2005. Ziua urmatoare, Zsolt si Nicoleta au vizitat Capul Antibes si au mancat la celebrul restaurant „Le Bacon”, unde au servit supa de peste preparata dupa o reteta secreta.
O alta destinatie de vis a fost si St. Paul de Vence, unul dintre cele mai vechi orasele din Alpii Maritimi, din sudul Frantei. Seara s-au oprit sa manance intr-un local deschis in anul 1920, “La Colombe d’Or”, acolo unde multi pictori francezi isi gaseau inspiratia.