Ti-ai imaginat vreodata ca poti prepara dulceata de capsuni peste noapte, fara sa o supraveghezi? Dar ca pastele si sosul pot fi gatite rapid impreuna, in acelasi vas? Sau ca poti prepara ceva bun dimineata, ca sa gasesti o portie calda la final de zi? Cu Philips Multicooker, toate acestea si multe altele au devenit posibile. Philips Multicooker este un mic concentrat de tehnologii inteligente, care iti salveaza timp si preia mult din efortul unei mese reusite.
3 rețete delicioase pentru care merită să încerci Philips Multicooker:
Iaurt proaspăt. Savurează-l la mic dejun, cu o mână de capșuni parfumate sau calmează-ți tenul cu o mască reconfortantă. Ai nevoie de:
1 L de lapte pasteurizat
180-200 g iaurt natural
Mod de preparare :
- Toarnă laptele în oală (laptele ar trebuie să fie la temperatura camerei) şi adaugă iaurtul natural. Amestecă.
- Închide capacul, apasă butonul MENU, selectează programul YOGURT. Apasă START şi închide capacul.
- După finalizare, deconectează de la sursa de curent.
Pentru iaurt cu fructe, adaugă fructele (ex. 200 g de căpşuni tocate) cu 30 de minute înainte de finalizarea programului.
Risotto. Delicios și hrănitor, dar foarte solicitant în prepararea obișnuită. Cu Philips Multicooker, obții un risotto perfect în timp ce răsfoiești o revistă. Trebuie doar să pregătești ingredientele. Ai nevoie de:
- 1 linguriţă de ulei de măsline
- ½ ceapă mică tocată
- ¼ ardei roşu tocat
- ¼ ardei verde tocat
- 60 g ciuperci tăiate
- 130 g roşii tocate
- 280 g orez cu bobul lung
- 360 ml de supă de pui/legume
- 70 g de mazăre
- Şofran
Mod de preparare :
1. Pune uleiul în oala interioară.
2. Apasă butonul MENU, selectează programul FRY. Apasă COOKING TIME şi selectează 10 minute. Apasă START.
3. Pune ceapa, piperul, ciupercile şi roşiile. Amestecă
ocazional.
4. Adaugă orezul, mazărea, şofranul şi supa, amestecă şi
apoi închide capacul.
5. Selectează programul RICE şi apasă butonul START.
6. Când programul este finalizat, Multicooker-ul trece
automat pe modul KEEP WARM.
7. După finalizare, deconectează de la sursa de curent.
Prăjitură cu ciocolată și alune. Fragedă și pufoasă, fără teama că se arde sau că nu s-a copt suficient. Ai nevoie de:
- 4 ouă
- 225 g zahăr pudră
- 75 g unt
- 60 g făină
- 2 linguriţe de praf de copt
- 100 g ciocolată neagră
- 100 g alune tocate
Mod de preparare :
1. Bate ouăle într-un vas. Adăugă zahărul şi mixează în continuare până când amestecul devine cremos. Adăugă untul şi continuă să amesteci. Apoi adaugă făina și praful de copt.
2. Topește separat ciocolata şi amestecă totul. Adaugă şi alunele.
3. Unge baza şi pereţii vasului interior, toarnă compoziţia şi asigură-te că este aşezată uniform.
4. Apasă butonul MENU, selectează programul BAKE şi temperatura de 180 °C. Apasă COOKING TIME şi selectează 45 de minute.
5. Apasă START şi închide capacul.
6. După finalizare, deconectează de la sursa de curent.
Lasă prăjitura să se răcească înainte să o scoți din oala interioară.