Laura Cosoi a dat naștere în urmă cu doar câteva zile unei fetițe sănătoase, pe nume Lara. Revenită acasă, actrița se recuperează după naștere, alături de celelalte fiice ale sale.
Laura Cosoi a născut natural a treia oară
Laura Cosoi se află, la acest moment, într-o perioadă destul de delicată și vrea să-și recapete cât mai repede forțele după ce a dat naștere, pe cale naturală, la 40 de ani, celei de-a treia fiice.
Preocupată de alimentația sănătoasă, dar în același timp hrănitoare și gustoasă, Laura Cosoi s-a răsfățat cu un fel de mâncare italian, pe care l-a pregătit chiar ea, este vorba de “Melanzane alla parmigiana”.
Actrița a împărtășit rețeta dar și o imagine cu felul de mâncare pe care l-a preparat.
„Ieri am preparat “Melanzane alla parmigiana”, dar s-a mancat atat de repede ca nu am apucat sa mai fac poza cu preparatul finit. Asta da compliment din partea familiei.”, a scris actrița pe Instagram.
Ingrediente
- 2 vinete
- 400 ml suc de rosii
- 2 rosii maruntite
- 3-4 linguri ulei masline
- 250 g pecorino
- 150 g parmezan
- 100 g mozarella maturata
- frunze de busuioc
- sare
- 2 catei usturoi
- oregano 2 linguri
Mod de preparare
Tăiați vinetele rondele și rumeniți-le grătar, apoi preparați sosul. Amestecați sucul de roșii cu roșiile mărunțite, adăugați uleiul de măsline, puțină sare, apoi oregano și frunzele de busuioc proaspat. Încălziți cuptorul la 200 grade.
Puneți în tavă câte un strat de vinete rumenite, apoi o parte din sosul de roșii, brânza rasă (pecorino, mozarella), iar un strat de vinete, deasupra sosul ramas și branza. Acoperiți tava și băgați la cuptor 30 minute la 180 grade. Scoateți folia și mai lăsați puțin pentru a se rumeni mai bine.