Tabu
lifestyle

Pui cu miere și muștar la grătar

INGREDIENTE:
– 3 linguri muștar de Dijon
– 2 linguri miere
– 2 linguri maioneză
– 1 lingură sos barbecue (opțional)
– jumătate pahar vin alb
– 4 bucăți piept pui (dezosate și fără piele)

PASUL 1. Amestecați muștarul, mierea, maioneaza, sosul barbecue și vinul într-un recipient până când devine omogen 100%.

PASUL 2.
Puneți pieptul de pui în sosul care a rezultat și lăsați-l la marinat cel puțin o oră. Puteți face asta și cu o zi îaninte de a găti puiul la gărtar.

PASUL 3.
Preîncălziți grătarul la foc mic spre mediu.

PASUL 4. Luați bucățile de piept de pui și puneți-le pe grătarul încins. Întoarceți-le de pe o parte pe alta din 5 în 5 minute. Puiul va fi gata în cel mult 30 de minute. Din când în cînd puteți adăuga peste el sosul care v-a rămas, subțiat în prealabil cu vin.

PASUL 5. V-am spus eu că e simplu. Puiul e gata. Nu trebuie decât să mai adăugați sare și piper în funcție de preferințe. Poate fi servit cu orice garnitură vreți voi. Poftă TABUnă.

ARTICOLE SIMILARE

De Sânziene, cu drag…

realitatea

Britney Spears, în bikini la piscină

realitatea

MUST SEE: Salonic

realitatea

CULINAR TABU: Supă de avocado cu iaurt

realitatea

Robert Pattinson, probleme cu alcoolul?

realitatea

Evenimentul lunii octombrie

realitatea

Scrie un comentariu