Ne mai despart de Paște mai puțin de două săptămâni și gospodinele își fac deja planuri, se gândesc ce vor pune pe masa de Paște.
Chef Florin Dumitrescu are o rețetă specială de plăcintă de berbecuț cu care sigur îi veți impresiona pe cei dragi.
Este o rețetă inspirată din cartea de bucate a regretatului Radu Anton Roman.
„Am reinterpretat reţeta sa, am adăugat ceva din stilul meu”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.
Pentru aluat aveti nevoie de 350 gr făină, 150 gr unt, 100 ml apă şi 20 gr drojdie.
Pentru umplutură aveti nevoie de pulpă de berbecuț 600g, Nuci 80g, Mărar 2,leg, Migdale 80g, Ceapă 100g, Nucșoară 3g, Scorțișoară 3g, Sare, Piper, un ou, Roquefort 120g, Ulei de măsline 80ml, Busuioc proaspăt, spanac Baby spanac 50g.
Vezi cum se prepară plăcinta de berbecuț
Sursa: Tabu.RO