Tabu
LIFESTYLE

Reteta de weekend/ Cum condimentam FRIPTURA DE CURCAN

Putine mancaruri au acea savoare unica si acel gust delicios precum friptura de curcan. De aceea, merita sa pui belsug de condimente ca sa-ti reuseasca surpriza culinara pe care o pregatesti familiei in weekend. Boiaua de ardei, maghiranul, rozmarinul, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul sunt ingredientele cerute de acest tip de carne. Daca nu le ai pe toate la indemana sau nu vrei sati bati capul cu dozarea lor, exista si varianta plicurilor cu condimente gata mixate (de pilda Kotanyi).

ARTICOLE SIMILARE

Scrisorile lui TS Eliot fac lumină despre o relație amoroasă cu o profesoară pe care o disprețuia

realitatea

Minodora, pusa la zid din cauza “prezervativului” din dantela!

realitatea

Motivatia, autoeducarea si dorinta de autodepasire

realitatea

Cătălin Botezatu şi-a pus la cale înmormântarea! “Va exista şi un dress-code!”

Aceste clişee ne dor: “Mă doare-n c…”

Sânzienele sau Drăgaica. Tradiții și obiceiuri – Nimeni nu are voie să lucreze

Andreea Damian

Scrie un comentariu