Tabu
FASHION

Rochii haute couture din…alimente

Fotograful Fulvio Bonavia a realizat un editorial cu rochii create din alimente pentru Garage Magazine. Modă și mâncare în același loc? Oh, da!

Rochiile sunt de la Alexander Mcqueen, Louis Vuitton, Prada și Moncler și au fost recreate din salată, portocale, anșoa și nuci. Stilistul ședinței foto a fost celebra Giovanna Battaglia, editor la  L’Uomo Vogue.

Fulvio spune că această colaborare a fost de succes datorită faptului că atât el cât și Giovanna au fost pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește conceptele. Giovanna a propus ținutele model de la fiecare dintre cele patru case de modă, a explicat structura și texturile, iar Fulvio a ales alimentele potrivite pentru fiecare dintre ținute.

Surprinzător, arată ca niște rochii gata de îmbrăcat! Deși credem că vom sări peste peștii lui Moncler…

foto: Fashion Copious

text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Victoria Beckham pozeaza pentru Marie Claire US in propriile creatii

realitatea

Geanta făcută doar din aer şi sticlă cântărește doar 33 g și a fost creată în colaborare cu NASA

Andreea Damian

S-a lansat colecţia de costume de baie H&M pentru 2011

realitatea

317 coperți Vogue, by Steven Meisel

realitatea

De ce doamnele familiei regale britanice poartă pălării și după ce criterii le aleg

Andreea Damian

Victoria și David Beckham își vând ținutele purtate la nunta regală pentru o cauză nobilă

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu