“Dacă mă întreba cineva acum două luni şi jumătate cât timp petrec în bucătărie, îi ziceam că extrem, extrem de puţin. Între timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am ţinut o dietă care a avut şi rezultate… Am slăbit cinci kilograme şi mă simt foarte bine. Acum intru în bucătărie şi gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puţin câte puţin şi sunt la faza în care mă menţin. Mi-am dat seama că se poate şi aşa… gătind eu!”, a declarat Simona Gherghe pentru Ring, precizând însă că nu-i place să gătească preparate complicate.
“Nu-mi place să prepar lucruri complicate, merg pe ideea de simplu. Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveţi cu sos de usturoi şi ulei de măsline, îmi plac foarte mult varză călită, mazăre, ciuperci. Lucruri simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, dacă îmi gătesc eu, ştiu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, ştiu calitatea uleiului şi ce trebuie să folosesc. De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea şi să mă aprovizionez de acolo”, a spus moderatoarea de la „Acces Direct”.