Tabu
BEAUTYSlider

Trucuri rapide şi simple pentru creşterea sprâncenelor

Sprâncenele sunt elementul care definește personalitatea unei persoane. Emoțiile sunt vizibile printr-o ridicare de sprânceană, fața devenind ca o carte deschisă. Fericire, tristețe, uimire. Niciuna dintre aceste stări nu ar fi vizibile dacă nu ar fi sprâncenele.

Sprâncenele groase şi naturale sunt la modă de multe sezoane. Dar acestea nu pot fi obţinute doar la salon, ci şi acasă la tine!

Iată câteva trucuri pentru a-ţi transforma sprâncenele în cel mai scurt timp!

Amestec de uleiuri exotice

Cu această reţetă, nu numai că vei avea sprâncene mai puternice şi mai lungi, ci şi gene. Într-un recipient mic, amestecă cantităţi egale de ulei de cocos şi ulei de ricin, apoi adaugă o linguriţă de ulei de avocado. Agită totul. Aplică amestecul pe sprâncene utilizând o perie de rimel sau degetele.

Lily Collins


Gel delicat cu vitamine

Acest amestec va ajuta la regenerarea şi întărirea sprâncenelorm făcând părul neted şi strălucitor. Se amestecă o linguriţă de gel de aloe, 2 linguriţe de ulei de ricin şi 2 capsule de vitamina E. Aplică compoziţia cu o perie de rimel sau cu degetele înainte de culcare. Clăteşte dimineaţa!

Suc de ceapă

Sucul de ceapă hrăneşte şi întăreşte foliculii de păr, accelerează creşterea părului şi oferă strălucire. Ia o ceapă mică pe care să o tai fin şi extrage sucul. Aplică acea zeamă pe sprancene şi masează-le timp de 5 minute. Apoi, curăţă faţa cum o faci de obicei. De asemenea, poţi pur şi simplu să-ţi ungi sprâncenele cu o felie de ceapă.

Mască facială cu lapte

Laptele conţine proteine, vitamina B, acid lactic şi calciu. El poate regenera şi proteja părul în timp ce stimulează producţia de colagen. Înmoaie un tampon de bumbac în lapte şi unge sprâncenele. Lasă laptele să se usuce, după care curăţă faţa ca în mod obişnuit.

Suc de lămâie

Lămâile sunt o sursă importantă de vitamine şi antioxidanţi, esenţiale pentru întărirea şi creşterea părului. Trebuie folosit cu grijă, pentru că sucul de lămâie poate decolora. Şterge sprâncenele cu o felie de lămâie, aşteaptă 15-20 de minute, apoi clăteşte-te. Alternativ, poţi face un amestec din felii de lămâie şi ulei de cocos. Lăsaţi amestecul timo de 15 zile în loc răcoros, după care începe să îl aplici pe sprâncene în fiecare zi înainte de a merge la culcare.

Zendaya

Uleiuri esenţiale

Pentru cel mai bun efect, este recomandat uleiul de arbore de ceai sau ulei de lavandă. Acestea sunt cunoscute pentru proprietăţile lor calmante, de întărire şi hidratare. Se folosesc frecvent împreună cu un ulei de bază, cum ar fi cel de cocos, măsline sau ricin. Asigură-te înainte că nu ai reacţii alergice prin aplicarea unor cantităţi mici de ulei la nivelul cotului în interior. Fă un amestec din aceste uleuri esenţiale şi de bază şi masează uşor sprâncenele. Repetă tratamentul zilnic.

Gălbenuş de ou

Gălbenuşurile de ou sunt o sursă bogată de vitamine şi proteine care întăresc şi îngroaşă firul de păr. Bate un gălbenuş de ou şi aplică-l pe sprâncene, lasă-l să acţioneze timp de 15-20 de minute, apoi clăteşte bine.

Vaselina

Vaselina e utilizată pentru hidratarea sprâncenelor, le face să crească şi le oferă o formă atractivă. Aplică vaselină pură pe sprâncene, după ce elimini orice urmă de machiaj şi după ce îţi speli faţa. De asemenea, poţi amesteca vaselina cu ulei de ricin, ulei de măsline, aloe vera, uleiuri esenţiale sau lapte.

Masaj

Folosind o perie curată de rimel, piaptănă-ţi sprâncenele în sus şi în jos, mergând de la podul nasului până la templu şi înapoi. Apoi, continuă să le masezi cu degetele. După asta, treci la mişcări mai intense, apăsând şi prinzând pielea. Apasă într-un loc în mijlocul unei sprâncene şi, fără a-ţi elibera degetul, începe să faci mişcări circulare, lărgind treptat raza. Repetă şi cu cealaltă sprânceană. Acest masaj nu numai că îţi va îmbunătăţi circulaţia sângelui şi va promova absorbţia nutrienţilor, dar va elimina şi durerile de cap şi oboseala ochilor.

Alimentaţie adecvată

Este foarte important să fii atentă la dietă. Întotdeauna trebuie să incluzi alimente bogate în priteine, vitamine şi aminoacizi, cum ar fi nuci, carne, pui de curte, somon, fructe, legume, ouă, verdeţuri şi ceapă.

ARTICOLE SIMILARE

FETITA lui BRENCIU ii seamana leit! FOTO!

Înfruntă iarna cu cea mai sexy rochie!

Andreea Damian

Cele mai incredibile look-uri de frumusețe de la Săptămâna modei din Paris toamna/iarna 2022-2023

Andreea Damian

Giulia vacanta de 5 stele in Mykonos!

Drama Monicai Anghel! Si-a facut liposuctie, dar a intrat in depresie si a vrut sa se sinucida

Vezi care sunt destinatiile exotice de top pentru vara anului 2017

realitatea

Scrie un comentariu